Hirdetés

Rise of the Argonauts - A szerelemért mindent

|

Iaszón magáévá teszi a fenti állítást, s így keveredik a görög mitológia egyik legizgalmasabb (újragondolt) kalandjába.

Hirdetés

Elég kellemetlen lehet az a helyzet, amikor épp a boldogító igen kimondása előtt végez egy merénylő a hőn szeretett jövendőbelivel. Úgy vélem, így már érthető, hogy miért is szedi össze hű fegyvártársait az ifjú király, s miért indul a holtakat feltámasztani képes aranygyapjú nyomába Argo nevű hajóján. Ez tehát a történet kiindulópontja, amely során fel, s alá hajózunk az Égei-tenger szigetei között.
Aki sóvárgó szemeket meresztett Atalantára, a csinos íjász csajszira, azt ki kell ábrándítanom, gyakorlatilag semmi esély nincs arra, hogy ágyban fetrengős, együtt cseresznyézős románc alakuljon ki közte és hősünk között. (Félreértés ne essék, Iaszón nem válik khm... görögösen szabadossá, pusztán egyetlen nő sem érdekli holt szerelmén kívül.)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)