Hirdetés

Rise of the Argonauts animáció - A bika próbája

|

A Dead Space mintájára rövid animációs filmek hivatottak felkelteni az érdeklődést a görög mitológia ihlette RPG iránt.

Hirdetés

Még tegnap futott be az első ilyen animációs film, amiben Iaszón herceg az eredeti mítosztól "enyhén" eltérve megzabolázza Zeusz bikáját, s úgy elkeni az ellenséges sereg száját, hogy még Árész istenség álla is a padlót súrolja.



Az Unreal Engine 3 hajtotta, finoman szólva is vérgőzös RPG megjelenésére szeptember 30. helyett október 14-én számítsatok, mégpedig PC, PS3 és X360 platformokra. Mass Effect-re hajazó párbeszédrendszer, négy patrónus istenség (Árész, Apolló, Pallasz Athéné és Hermész), négy segítőtárs (Héraklész, Pán, Atalanta és Akhilleusz), egy fejleszthető, főhadiszállásként is funkcionáló hajó (Argó), no meg egymástól igencsak eltérő szigetek, rengeteg ismert mitológiai szereplő és teremtmény vár a stílus és a téma rajongóira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)