Hirdetés

Rise of the Argonauts - Héraklész tombolása

|

Ahogy közeledik a megjelenés, úgy ismerjük meg a játék helyszíneit és hőseit, az ifjú királyt kísérő argonautákat.

Hirdetés

Három újabb videót adott ki a Liquid Entertainment és a Codemasters a hétvége során. Az elsőn Zeusz fia próbál jobb belátásra bírni néhány kisázsiai fosztogatót a "Ha nem megy szép szóval, akkor megy erőszakkal." elvet követve.



A második videó a kentaurok szigetéről lebbenti fel a fátylat, ahol a szépséges Atalanta szolgálatait kell kiérdemelnie Iolkosz királyának.



A harmadik videó Mükéné arénájába vezet, ahol számtalan párviadal után magával az aréna újdonsült bajnokával, a végtelenül arrogáns, ám nem kevésbé halálos Akhilleusszal kell megvívnia Iaszónnak. Ugyanitt barátkozik össze a kor egyik legnagyobb zsenijének számító Daedalosszal.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)