Hirdetés

Rise of the Argonauts - Tiszteld isteneidet!

|

Az RPG-fronton viszonylag tapasztalatlan Liquid Entertainment jó kapcsolatot ápolhat az Olümposz isteneivel.

Hirdetés

Olyannyira, hogy Cerberusz otthagyta évezredes munkahelyét, s az alvilág kapujának őrzése helyett inkább a stratégiagyáros (Battle Realms, War of the Ring, Dragonshard, Desperate Housewives) munkatársait szórakoztatja, amint három fejével egyszerre próbál enni két tálból. Kicsit gonosz, ugye?
Tréfát félre, tényeket elő, a hétvégi hírkavalkádban valahogy elveszett, hogy a sajnálatos módon csúszó, de talán még idén megjelenő görögös, mitológikus, szeletelős, kalandozós akció-RPG palettája két újabb videóval bővült.



Az egyik újfent a harcmodor és az istenek összefüggéseit taglalja. Árész (buzogány) a nyers erőszakot szereti, Athéné (lándzsa) inkább a taktikus, megfontolt harcosoknak nyújtja keszkenőjét és segítségét, Hermész (kard) a gyors észjárású és még gyorsabb pengéjű harcművészekben leli örömét, míg Apolló (pajzs) a defenzív, oltalmazó héroszoknak nyújt támogatást.



A szintlépés gyakorlatilag egyenlő a szerepjáték műfajával, bár természetesen ennek teljes hiánya nélkül is lehet életképes és szórakoztató alkotást produkálni. A Rise of the Argonauts esetében az isteneknek ajánlott tettek, és a dialógusok során megválasztott hangnem alapján nyerhetjük el az Olümposz hatalmasságainak kegyét és segítségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)