Hirdetés

RoboCup - foci-vb robotokkal, most!

|

A jelenleg is zajló futball-világbajnokság mellett Németország egy másik világeseménynek is helyet ad, noha ez nem tekint vissza akkora múltra. A RoboCupról van szó, amelynek keretén belül több mint 400 csapat robotjai küzdenek egymás ellen, futballban. Ők is tudnak lőni, passzolni, cselezni, és még futni is.

A Brémában zajló rendezvény az idei hét végén ér véget. Összesen 36 ország lelkes versenyzői csatáznak egymással és robotjaikkal, amelyeket mint négylábúakat, vagy mint kétlábú humanoidokat nevezhettek. A versenyhez illően a kommentátorok is robotok. Nem is akármilyenek, ugyanis a híresztelések szerint még a szabálytalanságok okát is megmagyarázzák. Az alábbi képen egyébiránt egy kétlábú változat díszeleg, amely jól láthatóan egy HP HX4700-ra épül.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)