Hirdetés

ROCCAT Kone! Kipróbáltuk!

|

A Roccat névre keresztelt termékcsalád második izgalmas darabja a Kone került kíváncsi szemeink elé!

Hirdetés

Szinültig töltve fejlett technológiával és újszerű elképzelésekkel az első játékosoknak szánt egerünk, a ROCCAT Kone az egyetlen eszköz, mely képes előhozni rejtett képességeidet és tökéletesre fejleszteni a meglévőket, állítja gyártó! Ennek jártunk utána persze nem kis várakozással, hiszen már az év eleje óta figyelemmel kísérjük az új fegyvert! Számomra a pulzusszám emelkedéshez tökéletesen elegendő volt a doboz látványa!

kone.jpg

Az egér tényleg magas technikai felszereltséggel rendelkezik. Mint az eddig egyedülállónak mondható TCU, amely beméri az egérpad felületét, és tökéletesen ahhoz kalibrálja a lézert. Emellett a kinézete sem mondható átlagosnak. A jól átgondolt forma és az egyedi fényhatások mindenképpen kiemelik a „rágcsáló" piac olykor unalmas és szürke világából. A termék tulajdonságairól és a tapasztalatokról ezen a linken olvashattok! A cikkben egy flash video is található, amely a különleges világítást mutatja be!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)