Hirdetés

Rock Band 2: szeptemberben jön az új "banda"

|

Az Electronic Arts és a Harmonix bejelentette a Rock Band 2-őt, ami minden szempontból kompatibilis lesz az első résszel.

Hirdetés

A kezdeti, kissé vegyes fogadtatás után a Rock Band végül igazi sikertörténetté vált, s az Electronic Arts és a Harmonix máris gőzerővel hegeszti a folytatást. A Rock Band 2 egyik legszimpatikusabb tulajdonsága kétségelenül az, hogy teljes mértékben kompatibilis lesz az előző rész perifériáival. Aki nem szeretné újra megvásárolni az igen drága hangszereket, az nyugodtan használhatja a már meglévő darabokat is. A játék megjelenése szeptemberben esedékes Xbox 360 platformon, majd az év hátra lévő részében a többi konzolon, addig is a rajongóknak további letölthető zenékkel kedveskedik a fejlesztőcsapat.

 

 

rockband2.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)