Hirdetés

Rock Band 3 - Jefferson Airplane, Santana, Dragonforce a kínálatban

|

A valaha volt egyik legjobb ritmusjátékhoz most újabb remek számok érkeznek.

Hirdetés

Az Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii-re megjelenő legújabb letölthető csomag a Days of Peace Pack 01 nevet viseli, és három számot tartalmaz.

A Rock Band 3-hoz március 29-én megjelenő csomagban a Jefferson Airplane Somebody to Love című száma, a Blood, Sweat and Tears-től a Spinning Wheel, illetve a legendás és méltán közkedvelt Santana-tól a Guitar Hero szériában már hallott Black Magic Woman szerepel. A három számot tartalmazó csomagból az utóbbi szám támogatja a Pro módot, és így együtt a csomag PlayStation 3, Xbox 360 és Wii verziója is 5.49 dollárért lesz megvásárolható. Ezek mellett két számot is kiadnak külön, mindkettőt a Dragonforce komponálta, ezek pedig a legendás Through Fire and the Flames, ileltve az Operation Ground and Pound, melyek közül természetesen előbbi esetében a Pro mód is elérhető. Ezek számonként 1.99 dollárba kerülnek Xbox 360-on és PlayStation 3-on, 2.00 dollárba Wii-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)