Hirdetés

Rock Band 3 - újabb számokkal jön a Paramore

|

A Hayley Williams vezette rockzenekar három újabb slágerére zúzhatunk jövő hét keddtől.

Hirdetés

A szeretnivaló Hayley Williams és a nem kevésbé szeretnivaló három srác alkotta Paramore napjaink egyik legkiemelkedőbb női énekessel rendelkező rockzenekara, zenéjük nem csak a tinilányok, de a tőlük idősebbek szívébe is hamar belopja magát.

A Rock Band 3 fejlesztői is szeretik őket, így a 2009-es Brand New Eyes albumról három számot is elérhetővé tesznek, melyek mindegyike több mint 30 hétig a toplisták előkelő helyein szerepelt. Május tizenötödikétől letölthető lesz az Ignorance, a Brick By Boring Brick és a kicsit érzelgősebb The Only Exception is, ez utóbbi ráadásul támogatja a Pro kontrollerek használatát. Mindhárom számban szól zongora, így egyszerre akár heten is játszhatjuk (három énekes, egy dobos, egy basszeros, egy gitáros és egy szintetizátoros). A csomag egyben 5.49 dollárba, számonként pedig 1.99-be kerül, és természetesen a PlayStation 3-mal, Xbox 360-nal és Wii-vel rendelkezők egyaránt beszerezhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)