Hirdetés

Rock Band DLC a láthatáron

|

Két új DLC közeleg Rock Band ügyileg. Lenny Kravitz és Steve Miller számokat tolhatnak a rajongók hamarosan.

Hirdetés

A Rock Band töretlen népszerűségnek örvend. Az jól menő eladásoknak köszönhetően két újabb zenész dalai kerülnek be a repertoárba. A Lenny Kravitz és Steve Miller rajongók bizonyára örvendeznek, és jól is teszik, hiszen január 13-án Lenny, majd 20-án Steve kartárs dalait kaparinthatják meg. Hivatalos dal-lista még nincs, vagyis volt, de pár perc után eltűnt a hivatalos honlapról. Azért persze mi kiderítettük mire is számíthatunk, de az eltávolítás miatt, esetleges változások előfordulhatnak. Nos, akkor a Lenny dalok:
- Are You Gonna Go My Way
- Freedom Train
- Let Love Rule
- Mr. Cab Driver

Steve Miller egyelőre úgy néz ki, hogy csak két számmal áll a nagyközönség elé, úgymint Space Cowboy, és The Joker. Kövezettek meg, de Miller úrról azt sem tudom kicsoda, és mivel még mindig agyon vagyok gyógyszerezve, nem volt lelkierőm rákeresni, de a Lenny dalok jónak tűnnek, szóval nagy gond a másikkal sem lehet. Kapja elő hát mindenki a gitárt, esetleg a dobszerkót újra.

 

lenny-kravitz.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)