Hirdetés

Rock Band - Összeesküvés elmélet

|

Hoppácska! Mel Gibson sem találhatott volna kis durvább elméletet, mint amiről szó van. A baj csak az, hogy igaza volt...

Hirdetés

Nagyszerű kis botrány van alakulóban. Beperelték az összes céget aminek valami köze van a Rock Band franchisehoz. Név szerint az EA-t, a Harmonixot, a Viacomot, és az MTV-t. A vádirat szerint a cégek tudatosan szállítottak olyan hardvert a játékhoz, amely hibás volt. A mintegy 3.5 millió példányban értékesített zenecucc dobgépének pedáljáról van szó. A termék bizony tönkremegy. Sokszor. Annyira sokszor, hogy az EA még a garanciát is meghosszabbította- és pont ebből lett a baj. Szemfüles ügyfeleknek feltűnt ugyanis, hogy a hosszabbítás pontosan októberig tartott, amikor is piacra lépett a Rock Band 2. Minő meglepetés, az új játékhoz újfajta lábpedált reklámoztak. A régiről ugye, már lejárt a gar, és a felperesek szerint ezzel a lépéssel próbálták meg manipulálni a hatalmas rajongótábort, az új cuccos megvételére. Amennyiben az vádat sikerül bizonyítani - ami azért elég kétesélyes - úgy elég kellemetlen következményekkel számolhatnak az érintett cégek. Hiába kérem, Amerikában minden lehetséges.

A szóban forgó pedál

rockband1.jpg

És az új változat

rockband3.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)