Hirdetés

Rocket League - rangsorolt módot kaphatnak az alternatív játékmódok is

|

A Snow Day, a Hoops, a Dropshot és a Rumble erősen háttérbe szorult a Soccar mellett, de a fejlesztők nem zárják ki, hogy előtérbe hozzák őket.

Hirdetés

Ha személyes rangsort kellene állítanom aszerint, hogy melyik Rocket League-mód nyújtja számomra a legjobb élményt, a Rumble kerülne előre, amit a Snow Day, majd a Hoops követne, és csak negyedik lenne a Soccar. A módosítók mókásak, a jégkorongos meg kosaras mechanika pedig jobban bejön.

Hirdetés

A játékosok többsége viszont a Soccarral tölti ideje nagy részét, ami egyrészt azért érthető, mert ez volt a játék alap módja, másrészt azért, mert ezt bővítik, javítják, és ez játszható Competitive módban is. Egy Reddit-posztban Corey Davis rendező elmondta, a csapat gondolkodik azon, hogyan lehetne egy a Competitive play-hez hasonló élményt az alternatív módokhoz is hozzáadni.

Több mód egyébként egyelőre nem készül, mivel az újakat ugyan sokan kipróbálják, de rövid időn belül mindenki visszatér a focihoz.

A játék idén számos frissítést kap, ezekről itt írtunk bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)