Hirdetés

Rocket League - közösségi kérésre változnak a kompetitív jutalmak

|

Nem tetszettek a közösségnek a sárkányos bannerek, így a fejlesztők hozzácsaptak a készlethez néhány alternatív választási lehetőséget is.

Hirdetés

A Rocket League rangsorolt módjában elért teljesítményünk fényében minden szezon után jár valamilyen kozmetikai jutalom. A Season 3-ban például menő kerekek voltak, de a fejlesztőknek és a közösségnek is problémás volt ez. Sok játékos ugyanis inkább egy általa szebbnek ítélt kereket használt, nem pedig olyat, amivel a rangját mutathatja ki.

Hirdetés

A Psyonix az 5. szezonra új megoldást talált ki. Mindenki egy a rangjának megfelelő bannerrel gazdagodik, ami minden gól után felvillan a képernyő közepén. Egyszerű, elegáns, és mindenki arcába tolja, hogy ki ott a legnagyobb király. Eredetileg ez lett volna a felhozatal:

Jó szokásához híven a Reddit azonnal fogta a kapát, kaszát, és tüntetett a sárkányok ellen. Szerintük nem illett a tematikához. A Psyonix hallgatva a panaszokra megoldotta a dolgot alternatív variációkkal. A lenti képen már a bannerek sárkánymentes verziói vannak, amik bónusz jutalmak, tehát mindenki megkapja majd a sárkányos és nem sárkányos változatokat is.

Újra bebizonyosodott hogy az internet legdurvább fegyvere egy Reddit thread.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)