Hirdetés

Rocket League - rengeteg újdonság jön még hamarosan

|

A Rocket League fejlesztői a hamarosan élesedő őszi frissítés részletei mellett azt is elárulták, milyen újdonságokkal készülnek hosszabb távon, amik között egy platformfüggetlen partirendszer is szerepel.

Hirdetés

Mozgalmas időszak következik a Rocket League életében, hiszen szeptember 28-án élesedik az őszi frissítés, ami az átlátszó kapufák mellett számtalan újdonságot hoz. A hatodik kompetitív szezon rajtja, új kozmetikai cuccok, egy új festés és egy új autó is a játékba kerül, több pálya megújul, de például egy őszi témájú stadiont is kapunk ideiglenesen.

Hirdetés

A Psyonix az új csecsék mellett egy ingyenes módot is a játékba épít, amivel ezeket megszerezhetjük, ráadásul a ládanyitást megkönnyítő Decryptorok azért is lesznek különösen hasznosak, mert a csapat több időszakos eseményt tervez a jövőben, ami még több kozmetikai cuccot jelent. A Rocket League technikai oldala is fejlődik az új patchben, a LAN mód PC-s rajtja mellett mások meccseit is nagyobb élmény lesz nézni egy, a spectator módhoz adott új, a mesterséges intelligencia által irányított kamera segítségével, ami mindig a lehető legjobb szögből próbálja majd megmutatni az eseményeket.

Nem csak az őszi patch részleteit árulták el a Rocket League készítői, hanem két olyan készülő feature-ről is meséltek, amik csak később jelennek majd meg. Az első az autós foci kompetitív jellegére épít, a várhatóan az év végén bétaállapotba lépő Tournaments funkcióval nem túl meglepő módon saját bajnokságokat bonyolíthatunk le a játékon belül.

A másik újdonság pedig a Psyonix játékának cross-platform jellegét erősíti tovább: a csapat egy új partirendszeren dolgozik, ami platformtól függetlenül mindenkit a stúdió PsyNet nevű rendszerébe terel. Ez idővel azt jelentheti, hogy egy csapatban játszhatunk majd más platformon játszó barátainkkal is, de az első próbakörben még csak a PC-s játékosok vesznek majd csak részt.

Nektek milyen funkció hiányzik még nagyon a Rocket League-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)