Hirdetés

Új projektekkel készülnek a Rocket League fejlesztői

|

A Rocket League-et fejlesztő Psyonix reménykedik benne, a játék sikere lehetővé teszi számukra, hogy új projektjükkel a következő szintre lépjenek.

Hirdetés

Elnézve a Rocket League elképesztő népszerűségét és szórakoztató játékmenetét, kíváncsian várjuk, hogy a Psyonix mivel rukkol elő legközelebb. Ehhez kerültünk most egy hajszálnyival közelebb a stúdió vezetőjének köszönhetően, aki a Game Informernek nyilatkozott a terveikkel kapcsolatban. 

A csapat vezére, Dave Hagewood elmondása szerint hatalmas listájuk van olyan ötletekkel, amiket eddig nem tudtak megvalósítani, így egyfajta hibrid megközelítést alkalmazva megpróbálnak minél több új tartalmat kiadni a Rocket League-hez, miközben már elkezdtek dolgozni az izgalmas új projekteken is, amiket remélhetőleg hamarosan be is mutathatnak majd nekünk. Ha bárki emiatt azt hinné, hogy a Pysonix elhanyagolja majd a Rocket League bővítését, az megnyugodhat, ugyanis Hagewood kikötötte: elég nagy csapatuk van ahhoz, hogy a Rocket League-re való koncentrálás mellett máson is nyugodtan dolgozhassanak, ráadásul reményeik szerint a játék kiváltja majd azokat a szerződéses munkákat (lásd Bulletstorm és a Mass Effect 3 multija), amik az utóbbi években biztosították a stúdió anyagi stabilitását (egy februári adat szerint a kezdeti 2 milliós büdzséből készített Rocket League már több mint 70 millió dollárt termelt).

Hagewood sajnálatosan konkrétumokat nem osztott a tervezett projektjeikkel kapcsolatosan, de mindenképpen jó hallani, hogy a Rocket League sikere biztosíthatja ezek létrejöttét. Ti mit látnátok tőlük szívesen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)