Hirdetés

Rocket League - őrült új játékmód érkezik

|

A legújabb Rocket League játékmódban akár csizmával is felrúghatjuk egymást, ráadásul mindezt már a jövő hónapban kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A fejlesztők megígérték, hogy a hétvégi Rocket League bajnokság alatt egy nagyszabású bejelentéssel is elő fognak rukkolni. A Psyonix nem hazudtolta meg magát, a torna során egy igazán ütősnek ígérkező új játékmódot lepleztek le, mely szeptember folyamán fog megérkezni és hatalmas frissítés kezdete lesz.

Teljesen ingyenesen fogjuk megkapni a Rumble módot idén szeptemberben, mely valóban fontos újdonságokat hoz el az autós foci világába. Ebben a játékmódban különféle power-upok szedhetőek fel véletlenszerűen, mellyel magunkat hozhatjuk előnyösebb helyzetbe, vagy éppen ellenfeleinket szívathatjuk meg. A Magnetizer  elnevezésű power-up például automatikusan a mi kocsinkhoz vonzza a labdát, a The Boot segítségével pedig egyszerűen felrúghatjuk az ellenfelet. Lehetőségünk lesz még többek között lefagyasztani és tüskékkel magunkra tapasztani a lasztit, valamint egy grappling hook szerű eszköz is alkalmazható. A felszedhető jóságok teljes listáját itt találjátok meg

Ahogy azt a Rocket League új játékmódjainál megszokhattátok, online, private és exhibition meccseken is választható lesz a Rumble mód. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)