Hirdetés

Rockstar vs. Simpsons - a vita folytatódik

|

Folytatódik a Rockstar vs Simpsons játék vita: az egyik fejlesztő blogján keményen beszólt a stúdiónak.

Hirdetés

Miután a Grand Theft Scratchy című pályát a Rockstar heves tiltakozása miatt átnevezték Mob Rules-ra, Matt Warburton, a játék producere közölte, hogy "a Rockstar úgy kiakadt, mint egy csapat kisgyerek".
A kérdéses pálya alapszituációja a következő: Bart a Grand Theft Scratchy című játékkal akar játszani, mely természetesen a GTA paródiája. Marge ezt azonnal elkobozza tőle, és egyszemélyes kampányba kezd annak terjesztése ellen, mivel ellenzi az erőszakot a videojátékokban (na vajon ez melyik J-re kezdődő és "ack Thompsonra" végződő nevű ügyvédre emlékeztet minket?). Ezután pedig riasztóan erőszakos módszerekkel próbálja megakadályozni az eladásokat... egy videojátékban. Warburton kihangsúlyozta, hogy nyilvánvaló az irónia az egész ötletben, és egyáltalán nem a Rockstarhoz méltó a reakciójuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)