Hirdetés

Röhejesen olcsó az utóbbi évek egyik legjobb Star Wars játéka

|

Ha van 674 forintod, mindenképp erre költsd.

Hirdetés

Érdekes, hogy akkor táltosodott meg és kezdett igazán jó Star Wars játékokat kiadni az Electronic Arts, amikor már a levegőben volt, hogy mások is dolgozhatnak a franchise-zal. A Star Wars: Jedi sorozat mindkét eddig megjelent része fantasztikus volt, ahogy az ezek közé beékelődött Star Wars: Squadrons is.

Ez utóbbit szerezheti meg most minden PlayStation 4-gyel vagy PS5-tel rendelkező játékos 95%-os kedvezménnyel, 13490 Ft helyett mindössze 674 Ft-ért a PlayStation Store-ból, ami tényleg rettentő kevés.

A PlayStation jelenleg zajló és február 15-éig tartó leárazásában egyébként van még egy-két hasonlóan baráti árazású játék, amire érdemes lecsapni.

Hirdetés

Ilyen például a Hitman Go és a Lara Croft Go, két különleges játék, amikben ügyességi, logikai feladványokat kell teljesítenünk a jól ismert karakterekkel, ismerős helyszíneken - és előbbi 555 forintba kerül, utóbbiért 698 forintot kell fizetni. A Lara Croft and the Temple of Osiris 1063 Ft-ért ugyancsak kihagyhatatlan.

A Hotline Miami rajongóinak a God's Trigger is tetszeni fog, ez 1048 Ft-ért váltható ki. A kaotikus kooperatív élmények kedvelőinek az Overcookedot ajánljuk 1113 Ft-ért, a Suicide Squadban csalódó játékosok pedig a Batman: Arkham Knighttal vigasztalódhatnak, ami 1418 Ft-ba kerül most. 

A teljes listát itt találjátok meg, ha az olcsóbb játékok közül válogatnátok, állítsátok át a rendezéstt ennek megfelelően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)