Hirdetés

Runes of Magic: The Elven Prophecy - sikeres rajt!

|

Kiváló a kapcsolat a Gamestar és a Runes of Magic készítői között: ennek is köszönhető, hogy a szeptemberi Gamestaron újra megtalálható a Runes of Magic kliense

Hirdetés

Az ingyenes fantasy MMO-k talán legjobbika a Runes of Magic, amely új kiegészítője, amelyről már számtalanszor beszámoltunk, végre online!

A Runes of Magic szerverek tegnapelőtt pontban 12 órakor leálltak - ahogy ez előre jelezve is volt. Az új tartalmi patch installálása problémamentes volt, így tegnap, amikor délben elindult a játék, minden szerver időben online tudott lenni.

Ahhoz, hogy az updatere kiváncsi játékosok özönét a rendszer elbírja, a Frankfurtban található Runes of Magic szerverfarmjába egy új európai szervert is beállítottak - ezzel együtt már 19 játékvilág érhető el németül, angolul, franciául és spanyolul. a frogster felkészült további játékosok rohamaira, is szóval a szerverek bírni fogják a gyűrődést.

Runes of Magic
Runes of Magic

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy a  második fejezet elindítása ilyen sikeres volt" - mondta Daniel Ullrich, a termékmenedzselési igazgató - "végre kifizetődött az az igen részletes belső teszt, amelyet a közösség segítségével végeztünk".

Runes of Magic
Runes of Magic

A szerverek újraindításával egy időben a kiadó 1,7 millió euró értékben ajándékozott "in-game" gyémántokat a játékosoknak (tényleg, én is kaptam). A gyémántok részei annak az egy hét hosszú ünnepségsorozatnak, amely a második fejezet, azaz a Runes of Magic: The Elven Prophecy elindítását kísérik. Érdemes belépni a játékba és követni a további in-game eseményeket!

Runes of Magic
Runes of Magic

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)