Hirdetés

Az OlliOlli fejlesztői kiadtak egy új játékot teljesen ingyen

|

Nem találtak kiadót számára, de ez nem akadályozta meg a srácokat abban, hogy eljuttassák a gamerekhez.

Hirdetés

A Roll7 a legjobb barátja minden olyan játékosnak, aki kedveli a fura indie alkotásokat. A Laser League és az OlliOlli fejlesztői összedobtak egy RunMe című puzzle játékot, amit ingyenesen elérhetővé tettek mindenki számára. A szóban forgó cím eredetileg a stúdió kreatív fejének, John Ribbinsnek volt a szerelemprojektje, de aztán egy kicsivel több lett belőle.

Hirdetés

A hobbiként dédelgetett munkára az egész Roll7 rápörgött, és az első RunMe demó lecsiszolt verziójával felkerestek néhány kiadót. Nem úgy tűnt, hogy bármelyikük is ráharapna, ezért végül lemondtak róla, ugyanakkor a kipróbálható verziót sem akarták a fiókban hagyni.

Akit érdekel egy különleges, és emiatt nagyon egyedi élmény, az innen letöltheti a RunMe-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)