Hirdetés

R.U.S.E. - Így kell bétázni

|

Akit eddig rendre elvertek a R.U.S.E. bétatesztjében, az most tanulhat néhány fontos dolgot

Hirdetés

Pontosan 20 nap van még hátra a R.U.S.E. nyílt bétatesztjéből, aztán legközelebb csak a megjelenés napján vethetjük bele magunkat a cselszövés és megtévesztés játékába.

Aki tehát eddig habozott kipróbálni a játékot, az mindenképp adjon neki az esélyt, feltéve ha kedveli az újszerű, második világháborús stratégiákat. Az induláskor azonban nem árt tisztában lenni néhány dologgal! Például, hogy honnan lesz pénzünk gyártani és fejleszteni, vagy hogy milyen úton-módon tudjuk megtéveszteni ellenfeleinket. Ebben ad némi segítséget a kifejezetten a R.U.S.E. bétához készített fejlesztői tanácsadás. Nézzétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)