Hirdetés

S3 Chrome S27 tesztelve!

|

A kínai HKEPC szerkesztői csapatának sikerült megkaparintania az S3 legújabb videókariját, így lehetőségük volt éles körülmények között is lemérni a kari tudását. A statikus tesztek alapján az S3 Chrome S27 erős versenytársnak ígérkezik a GeForce 6600 és a Radeon X1300 Pro számára, hiszen a 3DMARK05-ben mért eredményeik igencsak hasonlóan alakultak. A kártya teljesítménye már nem bizonyult annyira meggyőzőnek a játéktesztek alapján, de azért itt is jól állta a sarat a tesztpéldány, de itt már kissé lassabbnak bizonyult, mint a két nagy gyártó kártyái. Kiváncsian várjuk, hogy milyen ereményekre lesz majd képes az új jövevény a végleges driverekkel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)