Hirdetés

[HW] S3 VGA DirectX 10 támogatással

|

A VIA leányvállalataként a mai napig létező S3 Graphics év végén kívánja piacra dobni DX10 képes Chrome 4 szériáját.

Hirdetés

Aki még a jó öreg ViRGE (Trio3D, hú :) ) és Savage időkből ismeri csak, annak fura lesz olvasni, előre szólok - melegítsen DeltaChrome és Chrome S27 teszttel mondjuk.

A cég első DirectX 10 képes kártyacsaládja két chipre épül majd: A 90 nm-es DX10-et támogató 460-asra, és a 65 nm-es, DX 10.1 képes 430-asra. Mindkettő natívan támogatja a HDMI kimenetet, és PCIe 1.0 csatolófelülettel érkeznek. A chipeket már tesztelik a leendő gyártó Fujitsu-nál.
Mint ahogy eddig is, most sem éppen felsőkategóriás termékeket készítenek: belépőszintű és középkategóriás kártyák lesznek ezekből, amik alacsony fogyasztással és hőtermeléssel, valamint gazdag funkcionalitással és kompatibilitással lesznek megáldva.

Nyilván sokakban felvetődött a kérdés, hogy a félévente érkező ATI/Nvidia támadásokat vajon hogy tűri majd - már ha egyáltalán fel tudja majd venni a kesztyűt. Nem is igazán van rá szüksége, ugyanis a processzoroknál hasonló elveket követő VIA gépeiben biztos helyük van. Így valószínűleg eleve olcsó, energiatakarékos PC-kben találkozhatunk majd velük. De persze ha tesztelik őket valahol, nem felejtünk majd el szólni.

 

00043568.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)