Hirdetés

Sacred 2: Fallen Angel ARANYLEMEZ!

|

Az Ascaron nagysikerű akció-RPG-jének folytatása aranylemezre került, így már semmi sem állhat a megjelenés útjába.

Hirdetés

Vitathatatlan, hogy az úgynevezett hack'n'slash játékok kategóriájában mindmáig a stílusteremtő Diablo számít a koronázatlan királynak. Az elmúlt tíz esztendőben számos kísérletnek lehettünk tanúi, amelyek a lehetetlennek egyáltalán nem nevezhető trónfosztásra irányultak, ám részleges sikereket leszámítva egyik játék sem lett méltó a koronára. Ha túlszárnyalni nem is, megközelíteni annál inkább sikerült a királyt.

sacred01.jpg


Az összes próbálkozó közül a Sacred jutott a legközelebb az áhított címhez. A játék sikere jórészt a hatalmas, s gyakorlatilag már az első pillanattól szabadon bejárható játéktérben, az extravagáns karakterosztályokban, s a hátasok megjelenésében kereshető.

sacred02.jpg


A második rész minderre rátesz még néhány lapáttal, így nem meglepő, hogy fokozott érdeklődés tapasztalható iránta, már csak azért is, mert a néhány hónapja beharangozott Diablo 3-mal ellentétben, már kézzelfogható közelségbe került. Nem lenne azonban tisztességes pusztán hiánypótlóként tekinteni rá, hiszen érdemei számosak, mint azt a következő számunkból majd Ti is megtudhatjátok.

sacred03.jpg


A játék tehát elkészült, szeptember 30-án jelenik meg PC-re. Konzolos embertársaink egy darabig még kénytelenek gyakorolni a türelem erényét, hiszen ők legkorábban november 7-én kaparinthatják meg az áhított játékot PS3-ra, vagy X360-ra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)