Hirdetés

Saints Row: Gat out of Hell - így készül a szinkron (videó)

|

A Saints Row játékokban soha nem volt probléma a szinkronnal; most megismerhetitek azokat, akiknek ezt köszönhetjük, és betekinthetünk a szinkronizálás kulisszái mögé. Még a fejlesztők is sokkot kaptak néhány módszertől.

Hirdetés

A Saints Row: Gat out of Hell még a játékoknál tevékenykedő szinkronszínészek számára sem egy hétköznapi eset. Hány akciójátékban is volt musical betét? Na ugye.

Szerencsére mindenki élvezi ezt csinálni, és ez a végeredményen is meglátszik. Johnny Gat hangját újra a Lostból is ismerős Daniel Dae Kim adja, aki az első Saints Row óta szólaltatja meg a karaktert, és visszatér a Kinzie-t alakító Natalie Lander is. A démonok hangja a túlvilági hangokat kieresztő Dee Bradey Baker, Blackbeard Matt Mercer, Jane Austen pedig Eden Riegel. Lehet, hogy nem mindenkiről hallottatok, nem is ez a fontos, nézzétek meg a videót, jegyezzétek meg őket, aztán sokszor pörgessétek vissza azt a részt, amikor Baker az orrát fogva hörög. Atyaúristen.

A Saints Row: Gat out of Hell január 23-án jelenik meg, egy napon a Saints Row IV: Re-Electeddel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)