Hirdetés

Saints Row IV - itt az első FPS mod videó

|

Ideje volt már. Íme az első videó a készülőfélben lévő Saints Row IV FPS modról. Lehet, hogy a következő rész már lehetne belső nézetes?

Hirdetés

A Saints Row IV olyannyira GTA-klón, hogy a moddoló közösség - ugyan kevesebben vannak, de - ugyanazokkal a megoldásokkal operál, mint a Grand Theft Auto-s.

Amikor az ember azt hiszi, hogy a Saints Row IV nem lehet ennél betegebb, akkor felüti a fejét egy FPS mod, ami a Grand Theft Auto IV-hez kiadott módosításhoz hasonlóan belső nézetűvé varázsolja a játékot. Az egészben a legjobb az, hogy még működik is. Super jumpolni TPS-ben is felszabadító érzés, de így talán még jobb.

A Saints Row IV FPS mod jelenleg alfa stádiumban van, de az ImmortalSin nevű nagy múltú moddoló vezetésével a csapat egyre közelebb és közelebb jut a megváltáshoz. Amennyiben PC-re vettétek meg a játékot, ti is kipróbálhatjátok, hogy milyen belső nézetben a Saints Row IV, csak el kell látogatnotok erre az oldalra és letölteni a modot.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)