Hirdetés

Saints Row 4 - kell oda az a lila műtag

|

A játék fő-producere, Jim Boon szerint semmi gond nincs a Saints Row helyenként szélsőséges stílusával. A lila dildó belefér?

Hirdetés

A Saints Row 4 fejlesztésével foglalatoskodó Jim Boon a közelgő folytatás védelmére kelt, amikor Cliff Bleszinski a twitteren kritizálta a játék hangvételét.

Az üzenete szerint a Saints Row sorozatnak meg kell tartania az őrült hangulatát, de mellőznie kellene a lila műtagokat, és a hasonló, szerinte felesleges elemeket. „Ha te felnőttként kínosan érzed magad a játék egyes pontjain, miközben a feleséged a hátad mögött sétál, az rossz jel” – folytatja CliffyB.

Jim erre reagálva elmondta, hogy a játék ezen eleme a sorozat sikerességének kulcsa. „A Saints Row-nak nincs párja a piacon, és szerintünk a játékosok vágynak az egyedi élményre – én legalábbis biztosan. Rengeteg elhivatott rajongónk van, akik imádják az SR sorozatot” - tette hozzá. 

A Saints Row IV megjelenés augusztus 23-án esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)