Hirdetés

Salvation - Pokoli mennyország vagy mennyei pokol?

|

Az újonc Black Wing Foundation történetvezérelt akciójátékon ügyködik a Valve kis igényű Source motorjára építkezve.

Hirdetés

2026-ban a világkormány a géntechnológiát segítségül hívva előállította Krisztus és az Antikrisztus mását. Egy évvel később megrendezték az Ítélet napját, mikor e két, isteni képességekkel felruházott entitás az emberiség szeme láttára elpusztította egymást. A kormány lépett Isten földi helytartójának örökébe, s kidolgozta a Menny és a Pokol mesterséges rendszerét. Rosszatt tettél, nem tetszik a rendszer? Az agyad azonnal rákapcsolódik a Pokolra, és elképesztő fájdalmakat élsz át. Ha okosabb vagy, mint szükséges, a Mennyország békés illúziója keltette mosollyal arcodon fulladhatsz bele a csatorna mocskos szennylevébe. A szabályok kegyetlenek, a jó szolgák életben maradhatnak a szennyes és zsúfolt alsó városokban, míg a megfelelő génállománnyal bíró egyedek tölthetik meg a rendőrök, tudósok, hivatalnokok pozícióját a gigantikus repülő városokban. Közülük is csak a legkiválóbbak részesülhetnek abban a megtiszteltetésben, hogy angyalokká, genetikailag módosított szuperkatonákká változtassák őket.
Akad azonban olyan emberi szellem is, mely nem hajlandó térdre borulni senki és semmi előtt. Az ellenállók, akik nap mint nap elveszítik a háborút, kibernetikus implantátumokkal javítják képességeiket, s nem számíthatnak a civil lakosság segítségére. Húsz éve zajlik már a küzdelem az árnyak mélyén, mikor az lázadók egy csoportja segít elmenekülni egy fiatal tudósnak. Narumi Amano egy Omega névre hallgató mutagént használt magán, s így válhatott a végső fegyverré. Csatlakozik a másként gondolkodók, a gondolkodni merő emberek maroknyi táborához, hogy bosszút állhasson a kormányon, hogy leleplezze a húsz évvel korábbi csalást, hogy visszadja a szabadságot, a reményt és végezetül, de nem utolsósorban, hogy újra ember lehessen.



Az ukrán csapat TPS-e a nyomasztó világ mellé változatos, lopakodás, harc és interakció keverékéből álló játékmenetet kínál. A futurisztikus fegyverek nem csupán több tüzelési móddal bírnak, hanem fejleszteni is lehet őket. Fedezékharc és szúró, vágó fegyverekkel vívott közelharc is szinesíti az összecsapásokat. A karakterek (Narumi mellett egy orosz zsoldos, Sergey Mikhailov és egy német kém, Alexander Geist is feltűnik) RPG-szerűen fejleszthetők. Az ellenfelek többnyire csoportosan támadnak, s ha sikerül azonosítani és kiiktatni a mindenkori vezérürüt, az demoralizáló hatással bír a többiekre.
Habár erős szóló résszel bír a Salvation, a fejlesztők nem feledkeznek el a többszereplős játékmódokról sem.
A tervezett megjelenést 2009. második negyedévére időzítették PC-re és Xbox360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)