Hirdetés

Sam & Max 2005-ben?

|

Ebben az évben volt néhány olyan hír, amitől robbantani tudtam volna bizonyos helyeken... Ilyen volt az is, mikor a nem kicsit nagyarcú "Lukasarc" egyszerűen leállította a Sam and Max 2 fejlesztését. Az Adventure Gamers oldalán egy igazán érdekes, ám annál titokzatosabb információ bukkant fel (természetesen, mint pletyka kezelendő). A Vampyre Story mögött álló Bad Brain Entertainment embere csak annyit mondott: "Tárgyalkatunk a Lucasarts-al, de nem mehetek bele a részletekbe. Talán ez lesz 2005 egyik nagy meglepetése. Egy játék, melyet mindannyian akartunk, de csak egy animációt kaptunk belőle". Reménykedjünk, hogy a már amúgy is majdnem teljesen kész projekt kerül újra elő...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)