Hirdetés

Sam & Max Episode 1 pontos dátum

|

A GameTap bejelentette, hogy az új Sam & Max humoros játéksorozat első epizódja október 17-én debütál a rendszerükön.

Hirdetés

Az annak idején óriási sikereket elért kutya-nyúl detektívpáros ezúttal epizodikus formában tér vissza a Turner Broadcasting System által üzemeltett, jelenleg egyedülálló GameTap szélessávú szórakoztató hálózaton keresztül. A Telltale Games megállapodást kötött a GameTap üzemeltetőivel, így az előfizetők 15 napnyi exkluzív hozzáférést kapnak majd az összes, jövőben megjelenő Sam & Max epizódhoz.

A hat részből álló sorozat első epizódja tehát október 17-én érkezik, míg a továbbiak decembertől kezdődően havonta jelennek meg, egészen áprilisig. Mindezt a GameTap előfizetők ingyen kaphatják meg a rendszer használatáért fizetett havi 10 dollárért cserébe. Az epizódok debütálását követő tizenöt napos exkluzivitás lejárta után mindenki előtt megnyílik a lehetőség a részek megvásárlására a www.telltalegames.com weboldalon keresztül. A pontos árra a következő hetekben derül fény.

Az első epizód alcíme Culture Shock lesz, a történet pedig azzal kezdődik, hogy két detektívünk felfedezi, hogy egy korábbi gyereksztárokból álló csoport szörnyű gaz tettekre készül. Természetesen csak kedvenc kutyánk és nyuszink képes megoldani a rejtélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)