Hirdetés

Sapphire HD 4870 Toxic - Mérgező drágakő

|

Egyedi hűtéssel és gyárilag tuningolva érkezik a Sapphire Radeon HD 4870-ese, ami a Toxic jelzőt is magán viseli.

Hirdetés

Persze senkinek nem lesznek mérgezési tünetei, ha a kártya közelébe kerül -megenni azért nem kell-, így e tekintetben nem kell tőle félni. A Toxic nem más, mint egy videókártyacsalád, amiben a Sapphire képességben és megjelenésben is felistápolt kártyái kapnak helyet. A Toxic család új jövevénye, a Radeon HD 4870 Toxic is rászolgált a nevére, mivel az 1 TeraFlop feletti számolási kapacitással rendelkező 55nm-es RV770 GPU mellé az egyedi -ámde 2 slot helyet igénylő- Vapor-X hűtést is megkapta, melyben 3 hőcső és a hőmérséklet függvényében automatizált venti dolgozik.

 

 

A GPU az alap 750 MHz-ről 780 MHz-re lett húzva, melyhez kiválóan passzol az 512 MB méretű effektív 4000MHz-en üzemelő GDDR5 memória. Továbbá az RV770-nél megszokott 800 darab Stream processzor, DirectX 10.1 és CrossFireX támogatás, PCI-Express 2.0 csatolófelület és dual-DVI kimenet sem elhanyagolható specifikum. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az efféle újdonságok árcédulájára és megvásárolhatóságuk időpontjára még egy kicsit várnunk kell. Hát várunk...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)