Hirdetés

Savage 2 - Mától ingyenes a játék

|

Az S2 Games multiplayer hibridje a mai nappal belépett a freeware játékok táborába. Most már a pénz sem lehet akadály.

Hirdetés

A Savage 2: A Tortured Soul akárcsak elődje egy többszemélyes hibrid, amiben a stratégák, az FPS-huszárok és az akció-RPG-k szerelmesei egyaránt meglelhetik számításukat. A jobb reflexekkel bíró játékosok alkotják az egymásnak feszülő csoportosulások "gyalogjait", míg az elme hatalmára támaszkodó Rommel-utánzatok felülnézetből dirigálják a vérpermetbe fúló concerto grosso-t. Az emberek és a szörnyek háborújában a vezérekre hárul a feladat, hogy kiépítsék a védelmet, spawn-pontokról gondoskodjanak, biztosítsák a többiek által felfedezett nyersanyagokat (aranybánya), elvégezzék a győzelemhez elengedhetetlen fejlesztéseket.

savage2.jpg


Üdvözlendő hír, hogy az S2 Games (fejlesztő és forgalmazó) úgy döntött, mától ingyenes a játék. Szabadon tölthetjük, s akár Mac-en, vagy Linux alatt is tolhatjuk. A srácok feje nem zápult meg azért teljesen, és gondoltak a pénztárcájukra is, mivel fenntartják azt a lehetőséget, hogy némi pénzmagért cserébe prémium regisztrációval éljenek a játékosok, ami előnyt biztosít a nem fizető játékosokkal szemben. Jobb felszerelés, extra fejlesztések, stb.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)