Hirdetés

Sci-fi FPS a Call of Duty fejlesztőitől?

|

Érdekes pletyka ütötte fel fejét a világhálón, miszerint az Infinity Ward következő projektje a jövőbe invitálna.

Hirdetés

A TalkPlayStation oldalán tűnt fel elsőként a meg nem erősített hírmorzsa. Az Infinity Ward egyik, név nélkül nyilatkozó munkatársa árulta el nekik, hogy pillanatnyilag egy sci-fi témájú játékon dolgoznak, amiről semmit sem árulhat el, s a bejelentésére akár az E3-on is sor kerülhet.

Call of Duty 4: Modern Warfare (a legutóbbi projekt)

cod4.jpg


Személyes megjegyzés: Ezzel csak annyi a baj, hogy a megfogalmazás szerint nem az E3 idején, hanem a rendezvényen magán jelentenék be, ami a tények ismeretében egyszerűen nem következhet be. Ne feledjük el, hogy az Activision elsőként jelezte, hogy nem vesz részt az eseményen, s a programsorozatot szervező ESA tagságáról is lemondott. Maga az Infinity Ward pedig az Activision tulajdona, s nehéz lenne elképzelni, hogy egy másik kiadó felkérésére dolgozzon.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)