Hirdetés

Sea of Thieves - a legnagyobb kalózok hajóit már messziről meg fogjuk ismerni

|

A cserélgethető vitorlákkal és orrdíszekkel tényleg olyan hajócsodákat álmodhatunk meg, amilyet csak akarunk.

Hirdetés

A hétvégén újra portyázni indulhattak a Sea of Thieves marcona kalózai, hiszen ismét tartottak egy zárt bétatesztet. Lassan már egy nyílt béta sem ártana, hiszen nyakunkon a március 20-i megjelenése, de most sem erről fogunk beszámolni nektek. Ettől függetlenül érdemes meglesni az alábbi videót, ugyanis fontos információkat tartalmaz. 

Hirdetés

A Sea of Thieves fejlesztői naplója immár 25. videójához érkezett el, ezt tudjátok most ti is megnézni. A felvételen a karakterek és a hajók testreszabhatóságáról beszélgettek a fejlesztők. Az már korábban is kiderült, hogy véletlenszerűen generált karakterek közül választhatunk majd a játék elindítása után, most viszont végre a kalózhajók átalakításának lehetőségeiről is esett pár szó. 

A Sea of Thieves 2018. március 20-án jelenik meg Windows 10-re és Xbox One konzolra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)