Hirdetés

Sea of Thieves - elstartolt az utolsó béta, mindenki részt vehet rajta

|

Még egyszer utoljára az összes tapasztalt kalóz és újonc ágyútöltelék tengerre szállhat.

Hirdetés

Horgonyt fel és irány a tenger, hiszen mostantól egészen vasárnapig pörög a Sea of Thieves tényleg legutolsó bétatesztje, amelyben már korlátozások nélkül bárki részt vehet. Ráadásul a legújabb tesztverzió már nagyon hasonló képet mutat, mint a hamarosan érkező teljes játék. 

Hirdetés

Visszatér a kincskeresős küldetéseket adó Gold Hoarders Guild, de teljesen új játéklehetőségeket is feloldanak, most először mutatja meg magát például a Merchant Alliance Guild. A Kereskedők Céhe olyan missziókat ad nekünk, amelyek teljesítéséhez különböző állatokat kell begyűjteni - csirkéket és malackákat már biztosan etethetünk banánnal annak érdekében, hogy mellénk szegődjenek és leszállíthassuk őket. Szintén újdonság lesz a csontvázerődök megjelenése. A már korábban is látott erődítményeket teljesen az uralmuk alá hajthatják az élőhalottak. Ekkor sötét fellegek jelennek meg az erőd felet jelezvén, hogy itt bizony nagy kincs várja a bátor tengeri kalandorokat. Persze ezt minden játékos látni fogja, így lehet, hogy egyszerre több csapat rohamozza meg az erődítményt, és így nem csak a csontvázakkal, hanem egymással is meg kell ütközniük. 

Joe Neate, a játék executive producere elmesél minden fontos részletet az utolsó bétatesztről az alábbi videóban. A teszt egyébként egészen pontosan vasárnap délelőtt 11 óráig tart majd. 

A Sea of Thieves 2018. március 20-án jelenik meg Windows 10-re és Xbox One konzolra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)