Hirdetés

Segíteni akarsz Haitin és Halo 3 játékos vagy? Esetleg MMO-zol?

|

Minket, gamereket sokszor vádolnak azzal, hogy bezárkózunk saját világunkba és a külvilág nem érdekel minket...

Hirdetés

Rettenetes, felfoghatatlan tragédia történt Haitin, ebben az egyébként is nagyon szegény országban. A halottak az utcákon hevernek, nincs áram, étel, egyes becslések szerint több százezer is lehet a halottak száma...

Engem speciel megrázott az esemény híre és a magam kis eszközeivel legalább imákkal, vagy gondolatokkal próbáltam segíteni. Most azonban itt van egy érdekes kezdeményezés a Bungietól:

A fejlesztő azt kéri, szerdán és csütörtökön a Halo 3 és Halo 3 ODST játékosok hordjanak "Haitian-relief" emblémát (ami egy piros szív) a játékban. Minden 1000 játékos után, aki ezt megteszi a Bungie 100 dollárt utal át az amerikai Vöröskeresztnek - a maximum 77000 dollár, ha lesz annyi résztvevő. Emellett a Bungie Store-ban egy speciális kiadású Superintendent "Be a Hero" póló is kapható, a póló 20 dolláros árának 100%-a szintén a Vöröskereszthez kerül - aki játékos pólót akart venni, most érdemes, hiszen segíteni lehet vele.

Aki ennyit sem tud megtenni, azt még egyszer kérem vallásától, hitétől függően gondoljon a haitiakra, imádkozzon értük - nagy szükségük van minden apró, pici segítségre.

Egy másik cég, az Outspark is segíteni szeretne - négy, egyébként ingyenes mmo játékát egy  "Help Haiti" csomagban kínálja január 16 és 31 között mindössze 5 dollárért. A játékok a Fiesta, Secret of the Solstice, Wind Slayer, és a Project Powder. Az így befolyt összeg a Yele Haiti segédszervezethez kerül majd.  

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)