Hirdetés

Serious Sam 3: Jewel of the Nile - októberben érkezik

|

A Serious Sam harmadik része új tartalommal bővül még e hónap közepén.

Hirdetés

A Jewel of the Nile kiegészítőben Sammel beutazhatjuk „Ízisz misztikus templomát Philae szigetén, ahol borzalmas kapuőrök várnak majd ránk”. Sam és csapata három új küldetésen keresztül lőheti majd darabokra a rájuk törő Mental hordákat.

A letölthető csomag a három misszió mellett (melyek a már említett szigeten, kanyonok között és ősi templomokban zajlanak majd) még egy teljesen új, grandiózus fő gonoszt is tartogat a játékosoknak, Aludran Reptiloid mellett, akivel szintén szemben kell nézniük a játékosoknak, ehhez pedig erősen javallott lesz bevetni az ezúttal könnyedén megszerezhető Sniper és Laser fegyvereket, illetve kihasználni az új csatabárd adta lehetőségeket. A Jewel of the Nile október 16.-án lesz letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)