Hirdetés

Serious Sam 3 - Rövidesen leleplezik

|

Ha minden igaz, hamarosan felkerülnek a világhálóra a régóta várt folytatás első képei.

Hirdetés

Nem titok, hogy a horvát Croteam a Serious Sam epizódok HD kiadását lényegében konzolos tapasztalatszerzésre, valamint a szükséges pénzmag biztosítására használta, melynek eredményeként megszülethetett a Serious Engine harmadik kiadása, valamint a Serious Sam 3.



Van abban valami sorsszerű, hogy jövőre nem csak Duke Nukem tér vissza, hanem a legjobban sikerült klónja, Sam Stone is. Az oldschool élményekre vágyó FPS-rajongók bizonyára türelmetlenül várják, hogy leleplezzék végre a játékot, ami - mármint a fátyol lerántása -, már valóban nincs messze egy Twitter-bejegyzés szerint. A fejlesztők azt is megerősítették, hogy multiplatform fejlesztésről van szó, tehát a PC mellett az erősebb konzolok legalább egyike (Xbox 360 biztosan, PlayStation 3 talán) szerepet kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)