Hirdetés

Seven Kingdoms: Conquest videóteszt

|

Intő példája legyen mindenkinek a Seven Kingdoms Conquest, aki valaha is RTS fejlesztésre adja a buksiját

Hirdetés

Ha emlékezetem nem csal, a 2001 márciusi teljes játék maga volt a szent és sérthetetlen Seven Kingdoms. Tudom ezt onnan, hogy minimum két CD olvasót  lehelte ki a lelkét azóta, és ebben oroszlánrészt vállalt ez a 97'-es csoda. Szeretem, imádom. Aztán a közepesen ramaty második és ez a legutóbbi (...minek is nevezzem?!) "játék" szabályosan a tőrt döfte a szívemben, majd megforgatta párszor. A Seven Kingdoms 2-t még csak-csak el tudtam fogadni mint folytatás, de az utolsó csepp a Conquest volt a pohárban. Kérem, ez nem Seven Kindgoms! De állj! Nem fogom itt a személyes siralmaimat a nyakatokba zúdítani! Inkább felhívom a lelki segélyt. Vagy hogy hangot adjak felháborodásomnak, közzéteszem áprilisi archívumunkból a Seven Kingdoms: Conquest videótesztjét. Lássátok és okuljatok! Így néz ki egy törött szárnyú angyal, egy erejétől megfosztott istenség. Ha pedig megnéztük, felejtsük is el gyorsan. Többet nem tehetünk.

 

seven-kingdoms-conquest-gstv.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)