Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - nyúlfarknyi teaser vezeti fel a gameplay trailert

|

Közzétették azt a pár másodperces videót, amiből korábban már képek is kiszivárogtak. Ennél talán fontosabb, hogy kiderült, mikor kapjuk meg a valódi előzetest.

Hirdetés

Ma dél körül már mutattunk pár kiszivárgott képet a Middle-earth: Shadow of War játékmenetet bemutató új előzeteséből, most viszont végre megérkezett a hivatalos videó is, ami nem hosszabb öt másodpercnél

A 2014-es Shadow of Mordor folytatása a nagy elődhöz hasonlóan igazán brutálisnak ígérkezik. A most közzétett gameplay trailer ugyan nem árul el túlzottan sok újdonságot, de ezt nehezen is tehetné, hiszen alig lehet mozgóképnek nevezni ezt a pár másodperces anyagot. Azért nézzétek meg, sok időt nem fog elvenni az életetekből. 

Sárkányon (vagy valami hasonló gyíkszörnyetegen) lovaglásból azért még ilyen parányi adag is remek csemege, szerdán pedig remélhetőleg tényleg megkapjuk a tisztességes betevőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)