Hirdetés

Shadowrun Online - már elérhető Steamen

|

Egy online felülnézetes taktikai szerepjátékkal bővül a Shadowrun univerzuma.

Hirdetés

A Shadowrun Returns, majd kiegészítője, a Dragonfall megjelenése csak a kezdet volt, sokkalta nagyobb dolgokra hivatott a méltán népszerű pen & paper szerepjáték, például egy online kiadásra a Jagged Alliance Online fejlesztőinek jóvoltából (a Returns készítői éppen egy másik projekten dolgoznak).

A Cliffhanger Productions hivatalosan is megnyitotta a kapukat a Shadowrun Online előtt. A Steam Eearly Access segítségével bárki megvásárolhatja a játékot, akit vonz a Shadowrun világa, ráadásul április hetedikéig 30%-os kedvezménnyel, 29.99 euró helyett 20.99 euróért bővíthetjük vele a gyűjteményünket (elérhetőek a Founders Package és a Digital Deluxe Edition kiadások is, amik többek között további tartalmakat jelentenek).

A történet a disztópikus 2075-be repít minket, ahol a mágia találkozik a technológiával, a játékosok pedig a barátokkal, hogy legyűrjék a töménytelen mennyiségű változatos ellenséget. Természetesen a korai változat miatt még nem minden funkció érhető el, a Cliffhanger állítása szerint a legalapvetőbb dolgok, így néhány küldetés, a kampány kóstolója és a PvP már játszható, de nincs karakterkreálás, fejlődés vagy bármi más. Az indok egyszerű: azt szeretnék, hogy az alapmechanikák és a harcok jól működjenek, mielőtt rápakolnák a többi funkciót is.

Nektek hogy tetszik első látásra a Shadowrun Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)