Hirdetés

Shattered Horizon frissítés érkezik

|

A 2009-es null-gravitációs űrlövölde újabb frissítést kap.

Hirdetés

A csomag címe Last Stand Pack lett és az alapból multiplayeres online lövöldözésre épülő Shattered Horizon-ba egyjátékos élményeket hoz (ilyen is van?).

A csomag segítségével az összes pályán és játékmódban MI irányította ellenfeleket kapunk. Lesz még egy új mód, a Last Stand, melyben négy játékosnak kell helytállnia a hullámokban támadó botok ellen. Ahogy a korábbi kiegészítő csomagok, így ez is ingyenesen lesz elérhető, még ebben a hónapban. Aki nem ismeri a játékot, az lesse meg az alábbi Shattered Horizon gameplay -t:

Leginkább a Crysis 1 lebegős részeihez tudnám hasonlítani, de nem egy játékban ellőtték már ezt a koncepciót; az viszont érdekes (és bátor) kezdeményezés, hogy egy egész játékot erre építettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)