Hirdetés

Sherlock Holmes versus Jack the Ripper Demo

|

Minden idők egy legszórakoztatóbb kitalált detektívje száll szembe az első, nagy sajtónyilvánosságot kapott sorozatgyilkossal. Befutott a nem mindennapi párharc játszható demója.

Hirdetés

Sherlock Holmes Sir Arthur Conan Doyle legkedveltebb és legnépszerűbb figurája a mai napig. Kultusza egy évszázaddal korábban is töretlenül él tovább, minek ékes bizonyítékaként Guy Ritchie forgat belőle filmet Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével.



Minket azonban pillanatnyilag jobban érdekel a Frogwares Sherlock Holmes sorozatának következő felvonása. A Sherlock Holmes versus Jack the Ripper címet viselő alkotás újra a 19. század végének ködös Londonjába, a viktoriánus Anglia fővárosába invitál. A Whitechaple negyed prostituáltjait valaki módszeres kegyetlenséggel teszi el láb alól, a szálak pedig a legfelsőbb körökbe vezetnek. Vajon Holmes és Watson elég kitartó lesz, s képesek megfékezni az elmeháborodott sorozatgyilkost?



Egyebek mellett erre is választ kapunk a hamarosan megjelenő Sherlock Holmes versus Jack the Ripper végigjátszása során. A még idén Xbox 360 konzolon is tiszteletét tevő játék demója az esti órákban került fel a világhálóra, azóta pedig boldog-boldogtalan szabadon töltheti, hogy betekintést nyerjen a Sherlock Holmes versus Jack the Ripper első perceibe. A saját szemszögből és hagyományos point & click módszerrel is vezérelhető játék demójában az első gyilkosságnak lehetünk szemtanúi.

Letöltési link (kb. 870 MB): worthplaying, gamershell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)