Hirdetés

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper - Az első áldozat

|

A fű alatt történt bejelentés óta semmit sem hallottunk a következő Sherlock Holmes kalandról. Most új képek érkeztek.

Hirdetés

Még mindig meglehetősen keveset lehet tudni a Sherlock Holmes és elmaradhatatlan segítője, Dr. Watson következő kalandjáról. A cím önmagáért beszél, így még a laikus is kitalálhatja, hogy a White Chapel negyed prostituáltjait megtizedelő Hasfelmetsző Jack lesz a mesterdetektív ellenfele. Ebből, és a kiadott képekből is kikövetkeztethető, hogy az elmék párbaja ezúttal nem lesz oly könnyed és humoros, mint arról Arsene Lupin, a francia mestertolvaj gondoskodott.

Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 8. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 7. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 6. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 5. kép



A játék a nemrégiben felújításon is átesett The Awakened atmoszféráját mondhatja magáénak, így némi borzongás is jut nekünk két rejtvény megfejtése között. Az külön jó hír, hogy a feltupírozott Cthulhu-s kaland mintájára választhatunk saját szemszögű és külső (hagyományos point & click) nézet közül. A megjelenésről még semmilyen konkrétummal nem tudok szolgálni, eredetileg karácsonyról szólt a fáma, de nem lepne meg, ha valahogy a következő esztendőre csusszanna.

Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 4. kép Sherlock Holmes versus Jack the Ripper - 3. kép



Gondolva azokra is, akik még nem ismerik a mesterdetektív kalandjait, egy korábbi epizód demóját tudom javasolni. Nagyjából hasonló élményekre és kihívásokra számíthatnak majd az új játékban is.
Végezetül pedig megemlíteném, hogy az általam meglehetősen nagy becsben tartott karakter népszerűsége olyannyira töretlen, hogy Robert Downey Jr. főszereplésével ismét mozifilmet forgatnak róla, amit jövőre kívánnak bemutatni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)