Hirdetés

Shinasutimikira Project - rejtélyes Xbox One-játék Japánból

|

A hivatalos Xbox magazin szerint nem kizárt, hogy ez lehet a Phil Spencer által beharangozott japán fejlesztésű nyitócím.

Hirdetés

Az Xbox One szeptemberben esedékes japán premierjére úgy tűnik, nagy erőkkel készül a Microsoft, Phil Spencer nemrég azt nyilatkozta, hogy egy igen komoly japán fejlesztésű exkluzív címmel is készülnek. Lehet, hogy a most meglebegtetett Shinasutimikira Project-ről van szó.

Bár a játékot fejlesztő MAGES eddigi konzolos játékai nem voltak az adott platform meghatározó címei, tavaly a japán játékipar egy jelentős figurája csatlakozott hozzájuk. A frissen alakult, belső önállóságot élvező Division 8 feje nem más, mint Aszada Makoto, aki szeptemberi távozásáig a főleg tempós, 2D-s shooterekre szakosodott Cave Xbox 360-as részlegének vezetője volt, és ért el jelentős sikereket.

Miután a Cave úgy döntött, nagyban csökkentik a konzolos tevékenységüket, Aszada a Phantom Breakerről ismert MAGES-hez igazolt. Aszada, aki legutóbb a Constant C nevű puzzle-játékon dolgozott, de ismerős lehet a Deathsmiles fejlesztőjeként is, következő játékához ezt a teaser-oldalt lőtte fel.

Mit gondoltok, lehet ez az exkluzív, amire Spencer célozgatott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)