Hirdetés

Sikeres az indie fejlesztésű, ingyenes Wing Commander Saga

|

A rajongói fejlesztésben készült játékra annyian szakadtak rá a megjelenéskor, hogy a szerver nem bírta a terhelést.

Hirdetés

Az első 24 óra alatt 50.000 játékos töltötte le a Wing Commander Saga: The Darkest Dawn című, indie fejlesztésű játékot, melyről nem olyan régen írtunk a GSO felületén. A fejlesztés egyébként 10 évig tartott, hogy megfelelően adja vissza Chris Robert felejthetetlen Wing Commander univerzumát. A most megjelent játékban két kampány folyamán összesen 55 küldetést teljesíthetünk, miközben megnézhetünk 70 átvezető videót, elolvashatjuk a 11.000 sornyi szöveget, mely a 60 szinkronszínész által elmondott mondatokat írja le. Ami azonban a legjobb az egészben, hogy a Freespace 2 motorjával hajtott játékot ingyenesen letölthetitek innen!


Wing Commander Saga: Accolades Trailer - Indie DB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)