Hirdetés

Sikergyanúsnak ígérkezik a készülő cseh kalandjáték

|

A PAX egyik rivaldafényese a Machinarium volt, nem alaptalanul.

Hirdetés

Machinarium névre hallgat az a cseh fejlesztésű kalandjáték, melyet idén a Penny Arcade Expo-n mutattak be teljes (eddigi) készültségében az érdeklődőknek. Bár a megjelenés még arrébb van, de a legtöbb zsurnaliszta eme kreálmány körül sürgött-forgott a legtöbbet, sőt, jelentős rajongótáborra tett szert a játék.

Jakub Dvorsky, a fejlesztés atyja ismerős lehet a flash-játékok kedvelői számára, hiszen a Samorost című két részes saga elkészítéséért is ő felelt. A sikereken felbuzdulva fogott bele új projektje fejlesztésébe, összesen négy fővel felvértezve.

A Machinariumban a főszerep a robotoké, egész pontosan egy robotfickó és egy robotleány viszi a főszerepet: szembe kell szállniuk a gonosszal, aki jelen esetben – a szabványostól eltérő módon – maga a természet. Ebben a technokrata világban ugyanis a fém dominál mindenütt, s akár egy zsenge fűszál megjelenése is kaotikus állapotokat válthat ki a társadalomból.

Várható megjelenés októberben, szigorúan csak PC-re.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)