Hirdetés

Silver Chains megjelenés - még a nyáron megkezdődik a borzongás PC-n

|

A konzolos megjelenés még egy picit odébb van, de asztali gépeken már hamarosan fejest ugorhatunk a Cracked Heads Games horrorjába.

Hirdetés

Tavaly lett bejelentve a Silver Chains nevű horrorjáték, amiben egy elhagyatott birtokot kell bejárnunk FPS nézetben, szóval gyakorlatilag garantált az ijesztő játékmenet. Nemsokára pedig már ki is próbálhatjuk az egyik platformon.

Hirdetés

A játék története szerint Peter egy baleset után egy ódon kastélyban tér magához valahol Angliában, és nem igazán emlékszik arra, hogyan került oda. Viszont hamar rájön, hogy nem minden stimmel az épülettel, ami valójában nem is annyira elhagyatott, ahogy azt elsőre gondolná. A kaland során nemcsak az ijesztéseken lesz a hangsúly, hanem előtérbe kerül a felfedezés és a történetmesélés is.

Most pedig az is kiderült, hogy augusztus 6-án jelenik meg PC-re a Silver Chains, és a tervek szerint 2019 utolsó negyedévében befut majd PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Hogy tetszik? Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)