Hirdetés

The Sims 3 - A túlsúlyos tolvaj

|

A The Sims 3 megjelenése után bizonyára a toplisták élén tanyázik majd jó ideig, ahogy azt már megszokhattuk.

Hirdetés

Nem is érdemtelenül teszi ezt, hiszen lehet szidni a Sims szériát, de teljesen felesleges, hiszen rengeteg - főleg casual - játékosnak nyújt feledhetetlen perceket, órákat heteket. A sikeres szériát folytatni kell, így aztán senki nem lepődött meg túlzottan, mikor kiderült, hogy készül a harmadik epizód ezerrel. A megjelenés ugyan még elég messze van - csak jövő év februárjában kerül a boltokba - de a  marketing gépezet már beindul lassacskán. Ez nem feltétlenül baj, hiszen nem árt tisztában lenni, hogy körülbelül mire is számíthatunk majd az új részben. Az már biztos, hogy életterünk jócskán kitágul, Simsünket elkísérhetjük majd munkahelyére is. Az alant látható videó tanúsága szerint pedig talán esélyünk lesz egy kis garázdaságra is. Az elkövetett bűntett ugyan méltó a Sims szériához, ne számítson senki fröcsögő vérre, de az ötlet nem rossz. Aki esetleg nem akarja fél életét a munkahelyén tölteni, éjjelente elindulhat megszerezni kedvenc számítógépét a szomszéd kis sráctól. Nyehe. Ezek után már csak azzal lehetne tetézni a dolgokat, ha esetleg az EA összefésülné a Sims széria legújabb két tagját...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)