Hirdetés

Sing Hero - Újabb karaoke játék a láthatáron

|

Sing Hero márkanéven kívánja bejegyeztetni termékét az Acitivison Blizzard, háromfősre duzzadhat a karaoke szakosztály.

Hirdetés

Vetélytársára akadhat a Sony gondozásában megjelent Singstar és ugyanazon kategóriában induló, ámbár a Microsoft vállalatához köthető Lips, ugyanis az Activision Blizzard nemrégiben kérvényezte a Sing Hero márkanév bejegyzését. Március elején már beszámoltunk az idei esztendőben érkező, különféle Hero játékokról, melyek lassan minden stílus szerelmesét behálózzák. Amennyiben beigazolódnak a bejegyzésre irányuló feltevések, abban az esetben három karaoke alkotás közül válogathatnak a kedves vásárlók. Jelen pillanatban kevés használható Sing Hero információ áll rendelkezésünkre, bár ismerve az Activision Blizzard új bejelentésekre vonatkozó stratégiáját, legalább olyan nyögvenyelős leleplezésre számíthatunk, mint anno a DJ Hero esetében.

Lips

lips.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)